• Emisiuni
  • Clanul
  • Că ești parte din mafie sau din poliție, un lucru e clar: Tatăl nostru... Bebe Măcelaru! CLANUL rămâne lider de audiență!

Că ești parte din mafie sau din poliție, un lucru e clar: Tatăl nostru... Bebe Măcelaru! CLANUL rămâne lider de audiență!

Că ești parte din mafie sau din poliție, un lucru e clar: Tatăl nostru... Bebe Măcelaru! CLANUL rămâne lider de audiență!

O poveste care în urmă cu o săptămână i-a făcut pe toți cei de acasă să treacă prin sentimente extrem de puternice: de la suspine la râsete, de la lacrimi la neîncredere și de la certitudinea că au înțeles ceea ce se întâmpla la un final care i-a lăsat cu semne de întrebare. 

Toate acestea din urmă au fost risipite aseară, în cel de-al doilea episod, când Tudor a avut parte de întâlnirea cu cel care i-a fost mentor, Comisarul Costoiu și David cu cel care l-a luat de pe străzi și l-a crescut, Bebe Măcelaru. 

”Am nevoie de tine să te strecori în Clanu Măcelaru. Te exmatriculez de ochii lumii”, i-a spus Costoiu tânărului în care și-a pus toată încrederea, Tudor: ”Împreună vom reuși să-i terminăm”. Planul a făcut aseară primii pași: odată intrat în casa lui Tătuțu, acesta a reușit să treacă și primul test al încrederii: ”Te-am încercat”. Se pare că încrederea temutului Bebe a fost câștigată. Multă muncă a mai rămas la cea a fetei lui, Vera, care în continuare nu înțelege ce caută acesta lângă tatăl ei spiritual: ”Mă aștept mereu să gafezi iremediabil”. 

Nici pentru David nu este mai ușor. Trecut de perioada de probă, acesta trebuie să nu uite de loialitatea pentru Tătuțu, cel care așa cum chiar el menționează rămâne singurul om pentru care ar da totul: ”Tatăl nostru... Bebe Măcelaru”. În tot acest periplu, în care încearcă să-și țină neamul în siguranță, departe de poliție, tânărul pare că se apropie tot mai mult de jurnalista care inițial îl călca pe nervi. Să fie oare primii pași spre dragostea adevărată?

Cel de-al doilea episod al serialului a fost lider de audiență, în intervalul orar 20:30 – 22:56. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.3 puncte de rating și 21.8% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6.2 puncte de audiență și 18.4% share. 

Doar o săptămână a mai rămas până la noul episod, lunea viitoare, de la 20:30, pe PRO TV! Sau până atunci poate fi urmărit, în avans, pe VOYO

CLANUL – Sângele frate nu te face!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni