• Emisiuni
  • Clanul
  • CLANUL, în topul preferințelor telespectatorilor! Serialul a fost lider absolut de audiență

CLANUL, în topul preferințelor telespectatorilor! Serialul a fost lider absolut de audiență

CLANUL, în topul preferințelor telespectatorilor! Serialul a fost lider absolut de audiență

În fiecare duminică seara, cei de acasă așteaptă cu nerăbdare să afle cum continuă una dintre cele mai interesante și încărcate de emoții povești ale momentului – CLANUL! 

Aseară, noile răsturnări de situație i-au ținut pe telespectatori în fața televizoarelor pentru a vedea cum se mai schimbă viețile lui Tudor și David. Cel din urmă a primit din partea comisarului Costoiu o nouă provocare – să descopere ce s-a întâmplat, de fapt, cu Pavel, fratele lui Tudor, în urmă cu mulți ani când a fost declarat mort. Într-un plan complet diferit, polițist aflat sub acoperire în clanul mafiot, Tudor, a decis că nu este încă pregătit să rupă orice legătură cu șeful lui, Costoiu și îi va oferi în continuare informații. 

CLANUL a fost lider de audiență aseară, în intervalul 19:59 – 22:26, în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Serialul a înregistrat 8.6 puncte de rating și 23.1% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.0 puncte de rating și 13.5% share. 

La nivel național, aproape 1.3 milioane de românii se uitau la CLANUL, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:40, peste 1.4 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

După ce în urmă cu o săptămână a aflat că Ciomag încă trăiește, David a avut parte de o nouă întâlnire dură cu cel care i-a lăsat urme adânci în copilărie și i-a făcut o declarație încărcată de emoție: ”Eu nu o să-l trădez niciodată pe Măcelaru, chiar dacă tu mă șantajezi că mă dai în gât la Costoiu. Tătuțu m-a salvat din mâinile tale și asta n-o să-i pot plăti, o să-i fiu mereu dator”.

Bebe și Sofia au fost față în față pentru a stabili termenii unei colaborări, însă întâlnirea nu a fost lipsită de amenințări: „să nu te atingi de copilul meu, Măcelare, că te omor cu mâna mea”, i-a spus femeia. Cum va decurge alianța dintre cei doi aflăm în următoarele episoade.

Povestea din CLANUL continuă duminica viitoare, de la 20:00. Serialul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO

CLANUL – Focul nu iartă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni