• Emisiuni
  • Clanul
  • Codin Maticiuc, despre pasiunea pentru actorie și rolul din CLANUL: "Am cunoscut oameni cu care doar visam să lucrez"

Codin Maticiuc, despre pasiunea pentru actorie și rolul din CLANUL: "Am cunoscut oameni cu care doar visam să lucrez"

Codin Maticiuc, despre pasiunea pentru actorie și rolul din CLANUL: "Am cunoscut oameni cu care doar visam să lucrez"

Codin Maticiuc face parte din distribuția serialului CLANUL, care va fi în toamnă la PRO TV și pe VOYO.  Actorul a oferit un scurt interviu în care a vorbit despre pasiunea sa pentru actorie, dar și despre ce reprezintă pentru el noul proiect în care este implicat. 

Bazat pe formatul Icerde, al celor de la Ay Yapim, distribuit de Eccho Rights, cei care vor distribui producția și la nivel internațional, CLANUL reprezintă o adaptare care va avea în centru o poveste captivantă, iar românii vor avea ocazia să descopere lupta clasică dintre Poliție și Mafie. Tensiunea va atinge cote înalte când poveștile de iubire vor condimenta eterna bătălie dintre bine și rău. 

Codin Maticiuc joacă rolul lui Iulică și se declară încântat pentru că are norocul să joace alături de nume mari din cinematografia românească. 

“Îmi place foarte mult pentru că sunt și prieten cu mulți dintre ei. Cel mai apropiat sunt de regizor, Anghel Damian. Cumva sunt foarte relaxat și îmi place foarte mult. Nu mai zic că am cunoscut oameni cu care doar visam să lucrez: George Mihăiță, Carmen Tănase, George Ivașcu”, a declarat Codin. 

Întrebat dacă l-a schimbat în vreun fel noul proiect din care face parte, Codin a glumit: “Nu știu dacă m-a schimbat pe mine în vreun fel, dar am acasă mai mult scandal. Fiind mai mult de muncă, nu mai stau cu fetița… Mi-am luat niște oale în cap”. 

Vizionați, mai jos, interviul video integral cu Codin Maticiuc

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni