• Emisiuni
  • Clanul
  • Codin Maticiuc dezvăluie cu cine formează un cuplu iubibil în noul serial „Clanul”

Codin Maticiuc dezvăluie cu cine formează un cuplu iubibil în noul serial „Clanul”

Codin Maticiuc dezvăluie cu cine formează un cuplu iubibil în noul serial „Clanul”

Codin Maticiuc, în vârstă de 41 de ani, face parte din distribuția serialului „Clanul”, care va fi în curând difuzat la PRO TV și pe VOYO. Actorul a dezvăluit, în cadrul unui interviu exclusiv, cu cine formează cel mai iubibil cuplu în serial.

Într-un interviu exclusiv pentru PRO TV PLUS, Codin Maticiuc a vorbit despre interacțiunea cu noii lui colegi de set, despre personajul pe care îl joacă, dar și cu cine va lega în acest context o relație aparte.

„Îmi place foarte mult. Mi-am dorit să îl cunosc pe George Ivașcu și să joc în compania dânsului. Mi se pare extraordinar. Sunt colegi cu care am mai jucat în anumite filme, cu alții deloc, dar cuplul ăsta Pelicanul și Iulică, eu și George Ivașcu...o să fie unul iubibil.

Personajul este destul de diferit de Codin. Acest Iulică, mafiotul wannabe, îmi este drag, un personaj pe care l-am mai studiat în diferite medii și este unul interesant”, ne-a dezvăluit Codin Maticiuc.

Codin Maticiuc mai spune și că personajul pe care îl joacă este cât se poate de loial sefului organizației din care face parte.

Loialitatea. El este loial în primul rând șefului direct și întregii organizații. Funcționăm ca un organism unitar, ca un dragon cu două capete, după cum spune regizorul Anghel Damian”, a mai declarat actorul.

Urmărește interviul integral în materialul video de mai jos:

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni