• Emisiuni
  • Clanul
  • Cunoscutul influencer Marius Elisei a vizitat platourile de filmare ale serialului CLANUL

Cunoscutul influencer Marius Elisei a vizitat platourile de filmare ale serialului CLANUL

Cunoscutul influencer Marius Elisei a vizitat platourile de filmare ale serialului CLANUL

Serialul care a atras atenția tuturor românilor în această toamnă și a impresionat prin calitatea imaginii, dar și prin numele existente în distribuția spectaculoasă, CLANUL, a devenit rapid una dintre principalele opțiuni ale telespectatorilor în fiecare luni seara. Special pentru primul sezon al serialului, pe set au ajuns și cunoscuți influnceri din mediul online.

Cei care au ajuns la filmări au avut ocazia să stea de vorbă cu membrii echipei de producție, dar și cu actorii, să vadă cum se desfășoară o zi de filmare și să aibă acces la imagini în premieră din super producția CLANUL! În plus, pe platourile de filmare au putut crea conținut exclusiv pentru rețelele lor de socializare, care le va arăta și celor de acasă ce se întâmplă în spatele camerelor. 

Cel de-al doilea invitat special pe set a fost Marius Elisei, unul dintre cei mai cunoscuți influenceri ai tinerei generații. Cu peste 1.8 milioane de urmăritori pe Tik Tok, 107.4 milioane de like-uri pe aceeași aplicație, dar și cu peste 217K urmăritori pe Instagram, Marius a impresionat constant prin conținutul original postat. 

Entuziasmat după experiența trăită pe platourile de filmare, Marius declară: ”Mi s-a părut una dintre cele mai tari experiențe pe care le-am trăit până acum. A fost WOW că am reușit să întâlnesc actorii pe care îi vedeam la televizor. Povestea serialului m-a prins încă de la primul episod. În fiecare seară de luni, las toate treburile pe care le am și pornesc televizorul pentru CLANUL”. 

Materialele pregătite de Marius pot fi urmărite pe paginile lui de Instagram și Tik Tok, iar un interviu exclusiv cu influencerul va fi disponibil pe paginile PRO TV. 

Luni, de la 20:30, telespectatorii se pot bucura de un nou episod din CLANUL, pe PRO TV, iar pe VOYO poate fi deja urmărit în avans. 

CLANUL - Sângele frate nu te face!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni