• Emisiuni
  • Clanul
  • EXCLUSIV Theo Rose, primele dezvăluiri despre cel de-al doilea sezon CLANUL

EXCLUSIV Theo Rose, primele dezvăluiri despre cel de-al doilea sezon CLANUL

EXCLUSIV Theo Rose, primele dezvăluiri despre cel de-al doilea sezon CLANUL

Suspans, emoție, drama și multă acțiune – acestea sunt doar câteva aspecte la care să te aștepți în sezonul 2 CLANUL! Au mai rămas câteva zile până la premiera pe PRO TV și VOYO, iar fanii sunt curioși să afle cât mai multe amănunte din culisele serialului lor preferat. Ne-am întâlnit cu Theo Rose în cadrul conferinței de presă desfășurate la CINEMA CITY și am aflat câteva detalii spectaculoase despre cel mai iubit serial din țară - CLANUL! 

Bună, Theo! Cum te simți acum, când mai sunt câteva zile pana când fanii vor vedea cel de-al doilea sezon CLANUL? 

„Sunt fericită și nerebdătoare pentru că, la cât ne-au întrebat oamenii între aceste două sezoane când apare, ce se întâmplă, a murit Tătuțu, nu a murit, faci copil cu Tudor (râde) toate întrebările posibile. Așa că abia aștept să văd dacă sezonul 2 se ridică la așteptările oamenilor”.

Cum a fost pentru tine experiența filmărilor sezonul 2 CLANUL? 

„A fost o experiență trăită mult mai cu calm pentru că m-am relaxat, iar asta contează foarte mult pe un platou de filmare. Relaxată pot să dai randament mult mai bun și să te descurci. E multă presiune pentru că noi filmăm într-un ritm alert toate aceste episoade”

Cu ce dificultăți te ai confruntat? 

„Sarcina mi-a dat puține bătăi de cap în primul trimestru când aveam grețuri și se mânca în timpul filmărilor. Avem și secvențe cu mâncare, tot felul de mirosuri. Atunci a fost, poate, dificil din punctul ăsta de vedere. Oamenii au încercat să ne asigure tot confortul ca să ne putem descurca”

Știm ca sunt nume noi care fac parte din distribuția sezonului 2. Cum a fost interacțiunea ta cu aceștia?

„Pe Karmen o cunosc, suntem din aceeași generație și mă bucur foarte tare pentru ea. Mi se pare că e foarte talentată și cool în rolul ăsta. E o față nouă, frumoasă, și care atrage oamenii să se uite, iar despre ceilalți actori...pentru mine fiecare adaos la proiect este o nouă revelație pentru că apare o nouă figură de la care am ce învăța. Oamenii ăștia vin cu aportul lor, sunt foarte diferiți în felul în care își abordează personajele”.

Le poți transmite un mesaj cititorilor protv.ro?

„Sper să vă placă, să vă țină în suspans și sezonul al doilea. Sper să ne urmăriți și să ne susțineți în continuare pe PRO TV și pe VOYO pentru că doar așa vom putea continua”.

CLANUL ÎNCEPE PE 19 FEBRUARIE LA PRO TV ȘI PE VOYO

Sursă foto: Instagram/clanulserial

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni