• Emisiuni
  • Clanul
  • În goana după a-ți captura dușmanul, riști să nu mai vezi pe cine ți-ai păstrat aproape. De la 20:30, ai Clanul pe PRO TV

În goana după a-ți captura dușmanul, riști să nu mai vezi pe cine ți-ai păstrat aproape. De la 20:30, ai Clanul pe PRO TV

În goana după a-ți captura dușmanul, riști să nu mai vezi pe cine ți-ai păstrat aproape. De la 20:30, ai Clanul pe PRO TV

Fiecare pas e tot mai calculat. Orice mișcare este bine stabilită în interiorul echipei. Și totuși... nimic nu iese așa cum ai spera. Motivul? ”Ai cârtița lângă...”, după cum bine au înțeles deja și Tătuțu și Comisaru Costoiu. Ce nu au descoperit nici unul dintre ei este persoana care le încurcă fiecare plan, care îi duce în pragul disperării atunci când realizează că puterea lor este slăbită. Au mai rămas doar câteva ore până când cel mai puternic serial al momentului revine la PRO TV! 

Tudor simte că a făcut tot ce ținea de el și a riscat tot ce avea pentru a-i oferi Comisarului informațiile necesare pentru a-l prinde pe Bebe Măcelaru. Însă, se pare că și de această dată, veștile au ajuns la timp la șeful Mafiei. Finalul episodului de săptămâna trecută i-a lăsat pe toți cei de acasă fără respirație când Costoiu a pornit pe urmele lui Tătuțu și al complicilor lui. E momentul să vedem la ce nivel va ajunge confruntarea dintre aceștia! 

David simte că este nevoit să tragă tot mai tare pentru a ține ritmul și a da mai departe informații celui care l-a crescut și l-a scăpat de bătăile de pe stradă. ”Să nu mai slăbești încrederea în mine”, îi va cere diseară tânărul lui Măcelaru într-o discuție ce va scoate la iveală slăbiciunile celor doi. Oare va reuși și de această dată să fie David cel care-l scoate pe Bebe din orice pericol?

Aparentul sărut secret dintre Tudor și Vera de săptămâna trecută a fost observat de Magda, cea care știe tot, dar spune doar ce crede că e important. Femeia nu se va feri însă să-i ofere un sfat prețios șoferului ei: ”Oi fi tu deștept, dar poa’ să nu fie destul. Cască bine ochii”. Ce discuție vor avea cei doi, vedem de la 20:30. 

Ceea ce a început ca două misiuni sub acoperire se transformă în stiluri de viață. Doi tineri cu un trecut care ascunde multe dureri și cu un viitor incert. Este o poveste ce nu trebuie ratată. De la 20:30, se scrie capitolul opt al primului sezon, doar pe PRO TV. 

Episodul poate fi urmărit în avans pe VOYO. 

CLANUL - Sângele frate nu te face!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni