• Emisiuni
  • Clanul
  • Neîncrederea prezentului și durerea trecutului se împletesc într-un vals al vieții în noul episod din CLANUL!

Neîncrederea prezentului și durerea trecutului se împletesc într-un vals al vieții în noul episod din CLANUL!

Neîncrederea prezentului și durerea trecutului se împletesc într-un vals al vieții în noul episod din CLANUL!

Ce faci când tot ce ai clădit pare că se destramă sub ochii mamei tale? Cum reziști când toată viața ai plâns după fratele pe care l-ai pierdut prea devreme, fără a vă bucura de copilăria mult visată? Când e momentul potrivit să simți că ai ridicat capul suficient de sus cât să fii mândru de cât ai evoluat de la cel care cândva mânca un colț de pâine pe stradă? O poveste în care iubirea și durerea se manifestă cu fiecare scenă, un serial ce nu poate fi ratat. Astăzi, de la 20:30, începe cel de-al doilea episod din CLANUL. 

Finalul primului episod a surprins reîntâlnirea dintre Tudor și Comisarul Costoiu, cel care aparent i-a pus cea mai mare piedică a vieții când a decis să-l exmatriculeze, chiar înainte de Absolvirea Facultății. Oare ce îi va spune Comisarul de-l va face pe Tudor să spună: ”E o lovitură sub centură ce-mi dați aici”? 

În paralel, David s-a întâlnit cu Tătuțu, șeful clanului Măcelaru, într-o locație secretă și pare că multe secrete vor ieși la iveală: ”Decât să te dai de gol...” Ce ascund David și Tudor, dar și cum se rescrie viitorul lor, descoperim în doar câteva ore. 

În ciuda faptului că trecutul pare că le scrie și viitorul celor doi tineri, fiecare dintre ei se confruntă cu o serie de alegeri neașteptate în prezent. David va primi din partea Comisarului Costoiu primul său caz după ce a trecut perioada de probă, iar Tudor va fi pus în fața unor decizii importante când Bebe Măcelaru îl va chema la o locație necunoscută: ”asta-i casa și familia mea”. 

Două destine paralele. Două vieți ce își scriu cursul și par a se intercala într-un mod încă necunoscut. În această seară, de la ora 20:30, CLANUL revine cu cel de-al doilea episod pe PRO TV. 

Episodul poate fi urmărit în avans pe VOYO

CLANUL - Sângele frate nu te face!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni