• Emisiuni
  • Clanul
  • Serialul CLANUL a fost, duminică, în topul preferințelor telespectatorilor!

Serialul CLANUL a fost, duminică, în topul preferințelor telespectatorilor!

Serialul CLANUL a fost, duminică, în topul preferințelor telespectatorilor!

Un nou episod din serialul CLANUL i-a dus pe protagoniști pe urmele trecutului, un trecut care le influențează în continuare deciziile și acțiunile. Lupta dintre poliție și mafie, dintre clanuri și dintre membrii familiei are în spate povești neîncheiate, adevăruri nespuse și multe traume. 

CLANUL a fost lider de audiență aseară, în intervalul 19:58 – 22:24, în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Serialul a înregistrat 7 puncte de rating și 19.6% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.6 puncte de rating și 15.8% share.

La nivel național, peste un milion de români se uitau la CLANUL, iar în minutul de maximă audiență, de la 22:08, peste 1.3 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

David și Bebe au fost față în față în urma unor zvonuri care ar putea zdruncina relația dintre ei. „Nu m-ai făcut tu polițist! Că n-aveai cum, dacă eu nu eram bun acolo, la școală, să termin cu 10 pe linie. Că ai avut interes să mă bagi la înaintare la Costoiu, asta e altă discuție, dar nu m-ai făcut tu ce sunt! Îmi risc pielea zi de zi lângă Costoiu pentru tine. Sunt expus minut de minut, dacă se află cine sunt și de unde vin, înfund pușcăria pe viață!, i-a spus David lui Tătuțu.

Bebe nu a apreciat deloc izbucnirea lui: „Nu mă iei tu pe mine, ca la voi, la anchetă. Dacă ți-e frică unde ești, la Costoiu acolo, fac să te scot și să te dispar unde vrei tu, dar dacă rămâi acolo, la mine să nu te mai vaiți niciodată că eu nu te oblig nimic”. Ce decizie va lua David, vedem duminica viitoare.

Nu ratați un nou episod CLANUL duminică, de la 20:00, la PRO TV. Serialul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO.

CLANUL – Focul nu iartă!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni