Serialul CLANUL va fi difuzat în Bulgaria!

Serialul CLANUL va fi difuzat în Bulgaria!

Serialul fenomen CLANUL, care a ținut telespectatorii în suspans toamna trecută, se va vedea și în Bulgaria. Începând din această seară, primul sezon va fi difuzat, în prime-time, pe postul bTV – una dintre televiziunile de top din Bulgaria. Lupta dintre Poliție și Mafie, situațiile extreme și intrigile din serial, cu siguranță, îi vor face pe telespectatori să îndrăgească personajele și... să-și aleagă o tabără!

 

„Unul dintre obiectivele companiei noastre, pe termen lung, este de a dezvolta ficțiunea locală și tocmai de aceea am făcut investiții puternice în această direcție. Nu este prima dată când un serial PRO TV ajunge să fie de interes internațional, iar aceasta este o altă validare a calității producțiilor noastre de ficțiune, atât din punctul de vedere al telespectatorilor, cât și din perspectiva criticilor. Sperăm ca serialul CLANUL să beneficieze de același succes și în alte piețe și să fie un început pentru cât mai multe reușite”, a declarat Antonii Mangov, Programming Director.

Actorii principali, Denis Hanganu și Marian Olteanu, care îi interpretează pe Tudor Achim și David Pribeagu, sunt încântați că serialul trece granița României, încă de la primul sezon, și sunt recunoscători că munca echipei va ajunge la milioane de oameni din altă țară:

„Este o veste uriașă. Nu face decât să aducă serialului o popularitate internațională și, în același timp, să valideze și mai tare munca titanică a întregii echipe care a făcut posibilă realizarea acestui proiect, dar și interesul crescut al românilor pentru serialul Clanul. Sper din suflet să aibă o vizibilitate mare și în Bulgaria. Nu e deloc puțin lucru faptul că serialul nostru atrage atât de multă atenție după doar un sezon de difuzare. Înseamnă că cei care urmăresc acest produs cinematografic din exterior observă calitatea și văd în mod clar potențialul. Și mai înseamnă că românii nu s-au înșelat urmărindu-l, ba dimpotrivă, a fost un pariu câștigat. E un plus pentru România. Închei prin a-mi exprima bucuria sinceră că se va difuza și în Bulgaria fiind foarte curios de feedbackul lor ulterior”, a spus Denis Hanganu.

„Mă bucur nespus că vor avea ocazia să vadă probabil unul dintre cele mai bune seriale pe care le are România la ora actuală. Pentru mine, ca actor, e un vis împlinit să știu că munca mea, și a echipei, a ajuns să treacă granița. Sper ca succesul serialului să fie același ca și în România. Noi deja filmăm sezonul 2 și abia aștept să înceapă difuzarea pentru că în clan a început să iasă adevărul la iveală, încetul cu încetul. Vizionare plăcută și să ne vedem cu bine!”, a mărturisit Marian Olteanu.

Echipa CLANUL este pe platourile de filmare și pregătește sezonul 2 al serialului care va surprinde publicul cu răsturnări de situație, personaje noi, cadre incredibile și o distribuție impresionantă.

CLANUL – Sângele frate nu te face!


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni