• Emisiuni
  • Clanul
  • Un trecut dur, un prezent încărcat și un viitor confuz: E normal să-ți fie frică! De la 20:30, un nou episod din CLANUL

Un trecut dur, un prezent încărcat și un viitor confuz: E normal să-ți fie frică! De la 20:30, un nou episod din CLANUL

Un trecut dur, un prezent încărcat și un viitor confuz: E normal să-ți fie frică! De la 20:30, un nou episod din CLANUL

Când viața e guvernată de minciuni și planuri bine ascunse de cei din jurul tău, iubirea devine un aspect la care poți visa, dar care e tot mai greu de atins. Atunci când trebuie să îți mai și calculezi fiecare pas pentru a nu pune vreo piedică viitorului pe care ți l-ai calculat, e clar că nici măcar cu ochii închiși nu mai poți visa la fel de frumos. 

Cu fiecare episod, Tudor și David înțeleg că noile lor destine îi pun față în față cu pericole și obstacole pe care nu le-au luat niciodată în calcul. 

Deși a crezut că a trecut toate testele lui Bebe Măcelaru, Tudor va înțelege că traiul alături de Tătuțu este tot mai dificilă cu fiecare zi și că fiecare decizie trebuie luată cu gândul la mafiotul care-ți poate curma oricând viața. ”Dacă ești moale când are nevoie Tătuțu, ăsta o să fie taxiul tău”, îi va spune diseară Sergiu arătând spre dricul pe care-l conduce el. Cum îl va ajuta această lecție în planul cel mare, aflăm curând. Tot diseară, Tudor va mai da un test... la teatru, când Vera îl va privi pe ascuns cum reușește să-l sfătuiească pe Florinel înainte de intrarea pe scenă. ”E normal să-ți fie frică”, îi va spune el puștiului. Însă ce trăiri ascund oare aceste cuvinte?

David trece și el prin clipe extrem de dificile... doar că testele lui se dau pe plan psihologic. După ce Ilinca a aflat că el l-a împușcat pe Tudor, în această seară, cei doi vor avea parte de prima lor întâlnire. Cuvintele jurnalistei îl vor lovi pe aparentul polițist mult mai tare decât se aștepta: ”Îmi pare rău, nu mai am încredere în tine”. Cine va fi luminița lui în această perioadă dificilă și ce lucruri sincere va povesti tânărul, descoperim în câteva ore. 

Între două lumi aparent depărtate, legătura pare a fi făcută de echipa polițiștilor. Costoiu își va conduce echipa formată din Mișu, Silviu, Dima și Patricia într-o misiune sub acoperire extrem de importantă. Vor reuși oare să facă vreun pas înspre prinderea mafioților sau se vor confrunta, din nou, cu deziluzia înfrângerii?

Nimic nu ușor, totul este tot mai neclar. Un trecut dur, un prezent încărcat și un viitor confuz. O poveste ce nu trebuie ratată de către cei de acasă. De la 20:30, cel de-al șaptelea capitol al primului sezon, se scrie doar pe PRO TV. 

Episodul poate fi urmărit în avans pe VOYO

CLANUL - Sângele frate nu te face!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni