• Emisiuni
  • Clanul
  • Viața încărcată de minciuni și secrete e tot mai greu de suportat. De la 20:30, revine CLANUL

Viața încărcată de minciuni și secrete e tot mai greu de suportat. De la 20:30, revine CLANUL

Viața încărcată de minciuni și secrete e tot mai greu de suportat. De la 20:30, revine CLANUL

”Sunt unele meserii care vin cu pericole”. O frază pe care Ilinca o va spune în această seară, dar care ascunde atât de mult adevăr după cum s-a putut observa încă din primul episod al serialului fenomen CLANUL. 

Cu fiecare săptămână, David, Tudor și cei care se află în jurul lor au înțeles că siguranța atârnă de un fir de ață și că orice mișcare greșită sau orice vorbă spusă în plus poate atrage atenția celor din jur. Astăzi, serialul revine cu o nouă filă extrem de puternică.  

Într-un univers în care nimic nu îi mai este cunoscut, în care mama îl ține la distanță, Tudor simte că Vera este singura care îi mai aduce liniștea sufletească. ”Mi-e dor de tine”, îi va admite acesta. Este el pregătit să adauge pericolelor care deja îi guvernează viața unele noi doar pentru ea? Nici cealaltă femeie din viața lui, Ilinca, nu pare că-l mai agreează, așa că tânărul își va lua inima în dinți și se va întâlni cu ea pentru a-i adresa o întrebare atât de dureroasă: ”Când am devenit eu dușmanul tău?”. 

După ce săptămâna trecută a reușit să-ndepărteze pericolul și să distragă atenția de la el, David simte că viața nu este încă total lipsită de pericol. Astăzi, el se va întâlni cu Tătuțu care-i va spune de ce a apăsat el pe trăgaci: ”mi-am făcut păcat pentru tine să nu-ți iei ani pe cameră”. Tot atunci, se va vedea și cu Vera, sora lui, cea care știe atât de bine toate trăirile lui sufletești din copilărie și până în prezent. Mai au cei doi loc de adevăr sau doar de cuvinte lipsite de însemnătate?

Bebe Măcelaru simte că trecutul îl apasă tot mai tare. Diseară, el va primi un stick care ascunde un mesaj extrem de neașteptat. Este el pregătit să înfrunte și aceste noi provocări? Sau vor fi prea mult de dus chiar și pentru însuși, Tătuțu? 

Două suflete marcate de copilăriile dificile. Două vieți ce s-au schimbat peste noapte. Doi tineri ce-și scriu destinul în fața celor de acasă. De la 20:30, pe PRO TV, e vremea să se scrie cel de-al zecelea capitol din CLANUL!

Episodul poate fi urmărit în avans pe VOYO. 

CLANUL - Sângele frate nu te face!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni